Menü
Ön itt jár: > >

RÓLUNK

A „filologosz” szó egyik lehetséges jelentése: igeszerető. A Filologosz Keresztény Könyváruház célja, hogy felekezeti határvonalaktól függetlenül olyan kiadványokkal szolgálja ki az igeszerető embereket, amelyek hordozzák és képviselik a kereszténység által felhalmozott értékeket és tudást; bátorítóan, inspirálóan hatnak, valamint hozzájárulnak ezeknek az értékeknek a terjedéséhez, megújulásához.

Különös figyelmet szentelünk az egyes bibliakiadásoknak és bibliafordításoknak, és szeretnénk, ha webáruházunkban és könyvesboltunkban bármely korosztály a legkülönfélébb igények mentén megtalálná a számára szimpatikus kivitelű Bibliát. Bízunk benne, hogy ennek szem előtt tartásával, ha ugyan szerény módon is, de áruházunk hozzá tud járulni nemcsak az általános olvasási kedv, hanem kifejezetten a bibliaolvasás iránti igény növekedéséhez!

A Filologosz Keresztény Könyváruház független vállalkozás, vagyis nem valamely kiadó, egyház vagy külföldi misszió támogatásával működik. De ezzel együtt kifejezetten örülünk, ha jó kapcsolatot ápolhatunk kiadókkal, egyházakkal, gyülekezetekkel, illetve külföldi szervezetekkel, mert mindez egymás jobb megértését és megismerését segíti. Azon túl, hogy könyveket és kapcsolódó termékeket értékesítünk, szeretnénk közvetlenebb módon is ápolni a kapcsolatot látogatóinkkal, vásárlóinkkal. Ennek érdekében igyekszünk élénken jelen lenni közösségi média felületeinken, és különböző csatornákon megosztani gondolatainkat – akár személyesebb hangvételben. Öröm, hogy a munkánk során többekkel jobban megismerkedhettünk, és már nem csak áruház és vevő viszonyban gondolhatunk egymásra!

Az alábbiakban szeretnénk mindenki számára bemutatkozni kicsit.

Györkös Gábor  

1986-ban születtem. A könyveket azóta szeretem, amióta az eszemet tudom. És amint megtanultam olvasni, onnantól fogva ezt igyekeztem is minél sűrűbben és következetesebben gyakorolni. Néhány könyv után tinédzserként viszonylag gyorsan vált legmeghatározóbb olvasmányommá a Biblia. A könyvek és a bennük foglalt gondolatok iránti rajongásom adta, hogy bölcsészettudományi vonalon képezzem magam. Így először vallástudományt tanultam, jelenleg pedig teológiát hallgatok. A közelmúltban megnősültem. Feleségemmel egy kisebb budai gyülekezet tagjai vagyunk. Örülök, hogy a szenvedélyem végül a munkámmá vált, és bízom benne, hogy a munkámban fejlődve egyre jobban  kiteljesedhetek. Oldalunk blogján rendszeresen írok, és áruházunk arculatában lépten-nyomon megjelenik, amit fontosnak és értékesnek tartok. Bízom benne, hogy a Filologosz Könyváruház munkája ezzel érdekesebbé és értékesebbé válik!

Kalupka Ildikó  
Ildi nagyon sok háttérmunkában segít. Egyszerre köszönhetünk neki kreatív tartalmakat közösségi felületeinken (pl. Facebook), és olyan gyakorlati megoldásokat, amelyek a webáruházunkban való jobb eligazodást segítik. Tanácsai pedig, a mögötte álló szakmai tapasztalatok révén, pótolhatatlanok lennének. 


Szeretnénk mindent megtenni, hogy bármilyen formában kellemes legyen kapcsolatba kerülni a Filologosszal!
Az elmúlt időszak tapasztalata mindannyiunk számára élmény, és nagyon örülünk, hogy belefogtunk ebbe a tevékenységbe! Hisszük, hogy Isten ad erőt a folytatáshoz!


Györkös Gábor

üzletvezető