Menü

Sáfárság – pénzügyeink kezelése

Ár:
2.450 Ft (2.333 Ft + ÁFA)

Szerző: Andrew Womack
Kiadó: Andrew Wommack Ministries Hungary
Kiadás éve: 
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

A Bibliának több mondanivalója van a pénzügyekről, mint a mennyről, a pokolról, vagy az imáról és a hitről. Sokan félreértik a sáfárságot. Amikor olvassák vagy hallják ezt a szót, akkor kemény munkára vagy kötelezettségekre gondolnak. Valójában éppen az ellenkezője az igaz. Ha megtanulod Isten sáfáraként látni magad, rájössz, hogy ez az egyetlen út a pénzügyi szabadsághoz.

A “Sáfárság – Pénzügyeink kezelése” című könyvben számos érzékeny kérdést vizsgál meg Andrew a pénzügyekkel kapcsolatban. Foglalkozik az Isten szerint való sáfársággal, a pénzügyi gazdagsághoz vezető első lépésekkel, a hamis sáfár példázatával, a tized helyes és helytelen nézőpontjaival és sok más kérdéssel.

Jézus a pénzügyeket és az emberek pénzhez való hozzáállását használta arra, hogy feltárja a szívüket. Mégis azt mondta, a pénzügyek területén való bizalom Istenben a hit alkalmazásának legkevésbé jelentős módja. Fontos tudnunk, hogy miért van így.

Az igazi bibliai gazdagság nem önző. Nem érted van, arról szól, hogy áldás lehetsz mások számára. Ha össze vagy zavarodva, vagy bizonytalan vagy abban, hogy a pénznek milyen szerepet kellene betöltenie az életedben, akkor ez a könyv neked íródott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!