Menü

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS

Bízunk benne, hogy az alábbi összefoglaló hasznos áttekintést nyújt webáruházunk vásárlási és szállítási feltételeiről!

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 Magyarország

  Szállítási díj

  Utánvét díj 

 Szállítás utánvéttel

       890 Ft

      300 Ft

 Szállítás bankkártyás fizetéssel

       890 Ft   

        0 Ft

 Személyes átvétel (könyvesbolt)
 1114 Bp, Vásárhelyi Pál u. 12.

     ingyenes            0 Ft

 Külföldi szállítás
 
(csak bankkártyás fizetéssel)
 - Szlovákia
 - Románia
 - Ausztria, Cseh Köztársaság,
   Horvátország, Szlovénia
 - Belgium, Bulgária, Hollandia,
   Lengyelország, Németország
 - Dánia, Franciaország, Írország,
   Olaszország, Nagy-Britannia

       
       3490 Ft

       3990 Ft
       
5900 Ft

       6900 Ft

       
8900 Ft

 0 Ft


SZÁLLÍTÁSI IDŐ 

A csomagok várható kiszállítási ideje Magyarországon 2-5 munkanap.
Külföldi szállítás: Szlovákiába 3-6 munkanap, Romániába 4-8 munkanap, további országok 6-10 munkanap.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (ingyenes)
A megrendelt könyvek és termékek a 1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 12. címen (Móricz Zsigmond körtérnél) működő Filologosz Könyvesboltban vehetők át személyesen, készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel. A rendelés visszaigazolását követően az átvétel időpontjáról külön értesítjük vásárolóinkat. Nyitvatartás: H-P 11:00-18:00, Szo 10:00-13:00.

SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL (890 + 300 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítás díj átvételkor a futárnak vagy a csomagponton fizetendő készpénzben (egyes esetekben bankkártyás fizetésre is van lehetőség).

Házhoz szállítás: A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 és 17 óra között. Visszaigazolásunkban értesíteni fogjuk Önt arról, melyik napon történik a szállítás, majd aznap reggel a futárszolgálat újabb e-mail értesítést küld, amely tartalmazza a kézbesítés várható időpontját és a futár telefonszámát. GLS depóvárosokban 17 és 20 óra közötti szállítás is igényelhető, a futárszolgálat e-mail értesítőjében megadott linken keresztül. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg a kézbesítést. A GLS ügyfélszolgálat telefonszáma: 06 1 802 0265 (hétköznap 7 és 20 óra között hívható).
GLS CsomagPont: A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A csomag az Ön által választott csomagpontra érkezik, amelyről e-mail értesítést kap. Az értesítést követően 5 munkanapon belül vehető át a megrendelés, érvényes személyi okmány bemutatásával. 

SZÁLLÍTÁS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL (890 Ft)
A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj az online fizetési felületen bankkártyával fizetendő. Kényelmesen és biztonságosan fizethet bármely Mastercard, Maestro, Visa, Electron és AmericanExpress bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja, a megrendelés elküldése után automatikusan a Barion fizetési felületre irányítjuk, ahol a bankkártyáján szereplő adatok megadásával elindíthatja az utalást. A rendelés teljesítése ezt követően indul el (a fenti leírás szerint, házhoz vagy csomagpontra). 

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE
Áruházunkban lehetőség van külföldi szállítással is rendelni. A megrendelt termék(ek) és a szállítási díj bankkártyával, a Barion online fizetési felületen fizetendő. A csomagot a GLS futárszolgálat kézbesíti. 

RÉSZLETES ÜZLETSZABÁLYZAT
A Filologosz Könyváruházban történő vásárlás feltételeiről minden további részlet megtalálható üzletszabályzatunkban.