Barion Pixel
Menü

Szent Szellem – Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Ár:
2.999 Ft
2.100 Ft (2.000 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Szerző: Reinhard Bonnke
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2017
Méret: 
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 213

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-01-31

Leírás

Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások – a Szent Szellem "gyulladáspontjai" – olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.

Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke evangélista a Christ For All Nations (Krisztus a nemzetekért) elnevezésű szervezet alapítója. A nemzetközi szervezet nagyszabású evangélizációs kampányokat szervez Afrikában és szerte a világon. Reinhard Bonnke szenvedélyesen kiáll az evangélium ügyéért. Kitűnő író, számtalan könyv szerzője. Felesége Anni; három felnőtt gyermekük és nyolc unokájuk van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!