Menü

Szerelem korlátok nélkül

Ár:
3.699 Ft (3.523 Ft + ÁFA)

Szerző: Nik Vujicic, Kanea Vujicic
Kiadó: Studium Plusz Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Méret: 139 x 100 mm
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 336

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Egy rendkívüli történet a mindent legyőző, igaz szerelemről

Annak ellenére, hogy Nick Vujicic karok és lábak nélkül született, nagyon is boldog életet él. Igaz, ez nem volt mindig így: kamaszkorát végigkísérték a szerelmi csalódások, és egy sikertelen kapcsolatnak is részese volt, így húszas évei közepére erős meggyőződésévé vált, hogy soha nem talál majd olyan nőt, aki képes lesz szeretni őt, és akivel megoszthatja az életét.

Aztán Nick találkozott Kanaéval, és minden megváltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult zökkenőmentesen, hiszen a kölcsönös vonzalom ellenére sok akadályt kellett legyőzniük, míg végül eggyé válhattak a házasságban.
Ebben a könyvben Nick és Kanae megismerkedésük kalandos történetéről mesélnek, valamint arról, hogyan szerettek egymásba. A Szerelem korlátok nélkül sok pár számára hathat ösztönzőleg, hiszen betekintést nyújt a pár mindennapjaiba: jegyességük időszakába, házasságuk első éveibe és szülővé válásuk folyamatába.

A könyv mindenekelőtt annak bizonyítéka, hogy ha egy kapcsolat középpontjában a hit áll, akkor minden akadály legyőzhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!