Menü

Szeretem őt

Ár:
2.200 Ft (2.095 Ft + ÁFA)

Szerző: Dr. Széchey Rita
Kiadó: Parakletos
Kiadás éve: 2014
Méret: 110 x 190 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 148

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Egy férfi és egy nő, valahol az életfelezőn. Krízisben. Van-e számukra megoldás? Létezik-e valóban megbocsátás saját maguk és egymás számára? Létezik-e újrakezdés? Vagy mindez csak tündérmese? – olvassuk a borító hátoldalán egy vörös hajzuhatagban.

Széchey Rita új regényében korántsem mesei nyelven ír egy házasság krízisén keresztül magáról a krízisről, hiszen a történet szereplői szinte valamennyien érintettek benne. Alig találkozunk olyan valakivel, akit ne ismerné a „fájdalom mértékét”, ami megnyitja a zsilipeket Glória és Gabesz között.

Glória szemszögéből, az ő gondolatain keresztül bontakozik ki a történet, de a beszélgetéseken, leveleken keresztül szép lassan belelátunk a történet szálait mozgató többi szereplő életébe is. A szerző nem hagyja ki az olvasót sem: mire észreveszi magát, ő is érintett lesz a krízisben, nem maradhat kívülálló. De talán nem is ezért vette kezébe a könyvet. Hisz már az első sorok után kiderül: a szakítás csak a kezdet. A fordulópont. És minden krízis magában hordozza a negatív és a pozitív kimenet lehetőségét is.

Bárcsak eljutnánk mi is oda, hogy Glóriával együtt kimondjuk: „Azt hiszem, rájöttem, Isten nem attól jó, hogy az élet sima, problémamentes és kiszámítható. Mert az soha nem az. Isten önmagában jó. Attól jó, Aki. És ez hihetetlen biztonságot ad nekem.”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!