Menü

Titkos háború a zsidók ellen 1.

Ár:
3.490 Ft
2.095 Ft (1.995 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%

Szerző: John Loftus, Mark Aarons
Kiadó: Patmos Records
Kiadás éve: 2013
Méret:
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 303

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Hogyan árulta el a nyugati hírszerzés Izraelt?

Titkos háború a zsidók ellen az első tényfeltáró könyv arról, hogy a huszadik század során a nyugati kémhálózatok és kormányok miként hagyták cserben Izraelt és a zsidó népet, kiszolgáltatva őket ellenségeiknek.

Ez a világszerte vihart kavart könyv a huszadik század legnagyobb botrányaival foglalkozik. Bemutatja a brit királyi család féltve őrzött titkait, az amerikai olajcégek, a nemzetközi titkosszolgálatok és a náci hálózatok összeesküvését, amellyel meg akarták akadályozni a zsidó állam megszületését.
A szerzők több ezer, korábban titkos dokumentumot dolgoztak fel könyvükhöz, és több mint száz interjút készítettek olyan egykori és jelenleg is aktív kémekkel, akik részesei voltak ennek a titkos háborúnak. A könyv részletesen bemutatja azt, hogy a különböző nyugati hírszerző szolgálatok, élükön a brit és az amerikai hírszerzéssel évtizedeken át tudatosan akadályozták a palesztinai zsidó bevándorlást. Ezt a tevékenységet Izrael megalapítása után is folytatták. Bár a nyugati nagyhatalmak a nyilvánosság előtt a zsidó állam elkötelezett támogatóiként mutatkoztak, titkosszolgálataik kiszolgáltatták Izrael legféltettebb titkait az araboknak. Az árulás oka az olaj és nemzetközi óriáscégek profitjának védelme volt. Ez a cél minden eszközt szentesített.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!