Menü

Töretlenül DVD

Ár:
2.900 Ft (2.283 Ft + ÁFA)

Szerző: Josh McDowell, Cristóbal Krusen
Kiadó: Parakletos
Kiadás éve: 2014
Játékidő: 68 perc
Nyelv: angolul beszélő, magyar feliratos

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

Josh McDowell egy kegyetlen világ durva valóságára született. Apja erőszakossága és alkoholizmusa, valamint a gyermekkori szexuális bántalmazás súlyos szégyenérzettel töltötte el. Az évek során ez a szégyen egyre messzebbre taszította Krisztustól, és gyűlöletté vált. Miután elszántan cáfolta egy szerető Isten létét, McDowell szándékosan összeütközést keresett keresztény diáktársaival. Megvetette mindazt, amiben hittek és addig gúnyolta hitüket, hogy végül azt ajánlották, bizonyítsa be, hogy Isten nem létezik. Megszállottan kereste a kereszténységet cáfoló bizonyítékokat, ám ehelyett az igazságra lelt – és hitre, mely elvezette a kegyelemhez ezt a megtört szívű fiatalembert.

A Töretlenül igaz történet arról, ahogyan Josh McDowell találkozott Isten szeretetével és mindent megváltoztató hatalmával. A Campus Crusade for Christ nevű szervezetnél töltött szolgálata lehetővé tette számára, hogy a világ minden táján, sok millió embernek hirdethesse a Megváltóról szóló jó hírt. Emellett több mint 130 könyve jelent meg a keresztény hitvédelem terén. Élő bizonyítéka annak, hogy az életünk megváltoztatható.

A film kiválóan alkalmas evangelizációs célra, ifjúsági, gyülekezeti filmklubba, beszélgetés indítónak is. A film készítői így vallanak missziós céljukról:

„Azon dolgozunk a Josh McDowell Ministries szervezettel közösen, hogy a film ne csak a Josht ismerőkhöz jusson el, hanem mindenhová. A világ bármelyik pontján élő nézők mind végigjárhatják vele ezt a lelki utat, melynek során Isten szeretete és Krisztus kegyelme teljesen megváltoztatja az életét, s közben vele együtt örülnek a változásnak. Ideje mindent megtennünk érte, hogy ez a film a lehető legtöbb emberhez eljusson. Nemcsak azért, hogy megismerjék Josh McDowell történetét, hanem azért, hogy halljanak Jézusról. A filmet szándékosan úgy készítettük, hogy nagyon sokféle emberhez szóljon. Krisztus mindenkiért vállalta a halált, mi pedig azt szeretnénk, hogy a film mindenkihez szóljon.”

A film rendezője Cristóbal Krusen, a Messenger Films nevű vállalat alapítója és elnöke. Cristóbal forgatókönyvíró és filmrendező, számos könyv szerzője. A film az ICVM Gold Crown díj kétszeres nyertese.

A DVD tartalmazza még az alábbi extrákat is:
A küldetés…
A forgatás…
A színfalak mögött...

12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!