Menü

Uralkodásra rendelve

Ár:
3.300 Ft (3.143 Ft + ÁFA)

Szerző: Joseph Prince
Kiadó: StAR Kiadó
Kiadás éve: 2017
Méret: 160 x 240 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 350

Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Menny.:

Leírás

Miért hasonlítják ezt a könyvet a friss hegyi levegőhöz?

Fedezd fel a titkot, hogyan uralkodhatsz minden nehézség, szükség és pusztító szokás fölött, ami korlátoz abban, hogy azt a sikeres, teljes és győztes életet éld, amire teremtettél!
Ismerd meg, hogy mindez nem arról szól, hogy te mit tegyél, hanem hogy mi az, ami már elvégeztetett!
Nem arról szól, hogy mennyi mindent kell megszerezned, hanem arról, amit Jézus már megszerzett a számodra.
Nem arról szól, hogy használd az akaraterődet, hogy változást láss, hanem arról, hogyan változat meg téged az Ő ereje.
Kezdj el uralkodni a betegségek, pénzügyi szükségek, megtört kapcsolatok és romboló szokások fölött már ma!

“Joseph Prince egy nagyszerű apa, férj és barát, aki egy nagyszerű gyülekezetet pásztorol. Élete és elkötelezettsége hitelessé teszi, hogy tekintéllyel szóljon arról a teljességről és győztes, bőséges életről, ami Isten ígért. Személyesen is sokat gazdagodtam Joseph inspiráló tanítói ajándéka által, ahogy sokan mások is a gyülekezetünkben.” Brian Houston, a Hillsong Church vezető pásztora

A szerzőről

Joseph Prince a New Creation Church vezető pásztora, amely egy több mint 30 000 fős közösségből álló, életteli, dinamikus és gyorsan növekedő gyülekezet Szingapúrban. Emellett vezetője a Joseph Prince Ministries Inc. nemzetközi non-profit szervezetnek is, melynek célja, hogy Jézus Krisztus evangéliumával építse, bátorítsa és inspirálja az embereket a televíziós szolgálata és az új média alkalmazások révén.

Közkedvelt konferencia előadói és bestseller szerzői munkássága révén nemzetközi szinten is számos egyházi vezetőre volt hatással azáltal, hogy bátran hirdeti Jézus hamisítatlan evangéliumát. Joseph elkötelezett, hogy előhívja a legjobbat az emberekből, és segítsen nekik felfedezni, hogyan uralkodhatnak az életben a kegyelem bősége és az igazság ajándéka által. Felesége, Wendy és gyermekei, Jessica Shayna és Justin David a szeretet, öröm és támogatás biztos forrását jelentik számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!