Menü

Útmutató lányos apáknak

Ár:
3.200 Ft (3.048 Ft + ÁFA)

Szerző: Kevin Leman
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2014
Méret: 135 x 205 mm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 236

Szállítási díj: 899 Ft
Elérhetőség: Rendelhető

Leírás

„Kedves Apuka, pusztán egy kis erőfeszítéssel elérheti, hogy a lányával való kapcsolata olyan legyen, amilyenről mindig is álmodott – olyan, amely az egymás iránti szereteten és tiszteleten alapul. A lányának szüksége van Önre ahhoz, hogy sikerrel boldoguljon az életben. Az önbecsülése, a döntései, a viselkedése, a jelleme, sőt még a leendő férjéről alkotott elképzelése is Öntől függ. Ha követi az Útmutató lányos apáknak egyszerű tanácsait, épp olyan apává válhat, amilyenre a lányának szüksége van” – ígéri a pszichológus szerző, aki maga is négy felnőtt lány apja.

Tapasztalatai és meglátásai segítenek az apáknak, hogy jobban kiigazodjanak lányaik világában, és olyan hatással lehessenek az életükre, amilyennel csak egy apa lehet a lányára.

"Miért is van egy apa különösen nagy hatással a lánya életére? Mert a lányok az apjuktól tanulják meg, milyen is egy férfi. Ő az első férfi az életükben, az első, akit szeretnek, akinek az elismerésére vágynak, az első, aki nemet mond nekik, és az első, aki ráncba szedi őket. Ebből következően az apai befolyás készíti elő a terepet, és határozza meg, hogy a lánya milyen kapcsolatot alakít ki az ellenkező nemmel, hiszen a lányok az apjuktól tanulják meg, milyen is egy férfi.”

OLVASSON BELE!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!